Du har väl inte missat att det finns massor av bra podcasts som handlar om hundar. På denna sida tipsar Hundras.se om olika poddar och du kan enkelt komma åt podcasterna genom att trycka på RSS-länken.

Du lyssnar enkelt på de olika podcasterna på din självvalda enhet (exempelvis iPhone eller dator) och kan lyssna på podcast antingen via app, Spotify eller med självvald mediaspelare.

Hundpodden Vår Bästa Vän
Hundpodden Vår Bästa Vän
Välkommen till Hundsveriges vardagsrum där Gurgîn fördjupar sig i hunden och möter intressanta hundar och människor, forskare och hundexperter för att sprida större kunskap om familjedjuret som nästan en miljon svenskar idag delar hem med.
Hundcoachen Fredrik Steen
Hundcoachen Fredrik Steen
Fredrik Steens intresse för hundar väcktes tidigt och han har inte levt en enda dag av sitt liv utan två eller flera hundar. Fredrik med gäster diskuterar och tipsar i olika ämnen som rör hundar, mer hundar och åter igen hundar. En podd för, och av hundälskare!
Hundpodden med Kicki & Tage
Hundpodden med Kicki & Tage
Hundpsykologen Kicki Fellstenius djupdyker i olika ämnen, ibland på egen hand, ibland tillsammans med olika gäster och ständigt med beaglen Tage vid sin sida.