Att skaffa en bra hundförsäkring är ett av de klokaste besluten du kan ta för din bästa vän. Om olyckan tyvärr skulle vara framme så är det skönt att veta att hunden är försäkrad på ett tryggt försäkringsbolag. Vilken hundförsäkring du väljer beror på dig och din hunds användningsområden och oftast finns det olika skräddarsydda hundförsäkringar som passar dina behov.

Denna sida innehåller reklamlänkar från ManyPets och Moderna försäkringar.

Alla hundar och katter förtjänar en riktigt bra försäkring, oavsett ras eller ålder. Därför har vi tagit bort alla begränsningar för specifika raser i våra villkor.

Vi tror inte på lockpriser eller introduktionsrabatter. Hos oss betalar befintlig och lojal kund inte mer än en ny kund, och priset påverkas inte av att du använder försäkringen.

Tusentals nöjda kunder har valt att försäkra sina husdjur hos ManyPets och vår försäkring Premium är den högst rankade hundförsäkringen 2020 enligt Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Hundförsäkringen hos Moderna försäkringar omfattar veterinärvårdskostnader om din hund drabbas av sjukdom eller olycksfall. Med en hundförsäkring får du en ökad trygghet för hunden och för dig som ägare.